Кіпр відкриває свої кордони для всіх відвідувачів з України, вживаючи всіх необхідних заходів для забезпечення можливості подорожуючим насолоджуватись відпочинком у безпеці та безтурботності, на наступних умовах:
Відкриття кордонів: Кіпр відкриває свої кордони для всіх подорожуючих з України починаючи з 1 квітня 2021 року.
Подорожі без карантину: Всім подорожуючим, що пройшли тестування та підтверджена відсутність COVID, і не перебували у тісному контакті з особами з підтвердженим випадком, буде гарантовано перебування без карантину.
Подорожі з дітьми: Діти до 12 років звільнені від проходження тестування. Діти віком від 12 до 18 років повинні будуть проходити тестування згідно із чинним Протоколом.
Протокол: Подорожуючі повинні дотримуватися всіх норм та запобіжних заходів, які описано в Cyprus Destination Protocol.
Кіпр і надалі забезпечуватиме високий рівень послуг, до якого звикли наші гості та для яких острів є одним з найулюбленіших напрямків відпочинку.


Для отримання додаткової інформації, будь ласка зв'яжіться з офісами Cyprus Deputy Ministry of Tourism в Україні чи на Кіпрі, або перейдіть за посиланням www.visitcyprus.com 

Не встигли вщухнути емоції найінтимнішого Vision Breakfast, як фаундер клубу MGVC Марися Горобець улаштувала на берегах Дніпра весняний Gastro Vision Brunch, озброївши учасниць ножами та фартухами!


Під наглядом експертних vision-гостей леді MGVC готували вишукані та водночас прості страви за рецептами з гастрономічного бестселера «Сделаем это по-быстрому!» — книги фітнес-тренера Аніти Луценко та кулінара Катерини Андреєвої, презентація якої відбулась ексклюзивно на Gastro Vision Brunch by Marysya Gorobets.
«Це унікальна сьогодні можливість збиратися та спілкуватись offline! Та ще й у компанії успішних, красивих, талановитих! Ідея геніальна, Марисю!» — коментує sport guru Аніта Луценко.


Скільки і чого пити? Чому морозильна камера — це незамінна річ на кухні? Як поєднувати текстури і смаки? Як готувати швидко та смачно? Про це і про багато інших цікавих речей говорили у відкритому діалозі на Gastro Vision Talk за келихами п’янкого APEROL SPRITZ і кристально чистої води SOLAN DE CABRAS.
«Головний принцип любові до кулінарії — це можливість не готувати», — резюмувала кулінар та співавторка книги Катерина Андреєва.
Поки учасниці бранчу чаклували над рецептами, у ресторації, заквітчаній флористичними композиціями від BOUQUET, витав афродизійний шлейф від аромафеї Євгенії Гаврилко, яка підбирала аромати ефірних масел d?TERRA відповідно до стану кожної леді — «motivate, balance, breathe чи, може, афродизіак passion».


На аперитив кожна учасниця отримала книгу з автографом від Аніти & Катерини, тоді як на десерт — ніжний тірамісу, приготовлений власноруч під керівництвом шеф-кухаря гостинного VERANDA on the River.
А от на дигестив кожна учасниця бранчу отримала в подарунок вітамінні комплекси ORTHOMOL, сертифікати на доглядові процедури від beauty salon MATERIA, магічні ефірні масла d?TERRA, привілеї від бренду GOLETS, переваги CURALIFE — компанії, яка створює світ, вільний від хронічних захворювань, та лідера медичного туризму Німеччини, компанії DeutschMedic.


«Я в захваті, наскільки чистою та класною є енергетика Марисі! Вона притягує до себе подібних — елегантних, гарних, сильних і водночас тендітних, жіночних леді!» — зазначила брендолог і партнер d?TERRA Євгенія Гаврилко.
Ходять чутки, що у квітні найекстремальніший бранч пройде в Непалі з першою українкою, яка зійшла на Еверест. Після Vision Talk з Іриною Галай на Говерлі Горобець вирішила злетіти ще вище і провести в базовому таборі Евересту EVEREST VISION BRUNCH. Нам залишається хіба що тримати кулачки та слідкувати за анонсами... Місць на бранчі біля підніжжя Евересту вже немає.
MGVC — CONNECTING VISIONS

Гастрономічно-оргазмічний NO TABOO Vision Breakfast став першим у 2021 році та найвідвертішим в історії VISION CLUB by Marysya Gorobets.

26 грудня на території Головної офіційної резиденції Святого Миколая у Львові відбувся благодійний аукціон «Будь дивом». Головним організатором події та господинею вечора стала Ореста Компанець - власниця комплексу Kavalier Boutique Hotel.

Ікіґай «казахського Сковороди» Маргулана Сейсембаєва, або Як пройшов Vision Brunch клубу Марисі Горобець.