Врез: «Abano Grand Hotel» — єдиний 5–зірковий готель класу «люкс» на прославленому італійському курорті Абано–Терме. Умови для зцілення — якнайсприятливіші.
Країна: Італія

Колекція готелів «GB Thermае Hotels» об’єднала п’ять розкішних закладів для оздоровлення душі й тіла на термальному курорті Абано-Терме.
«Grand Hotel» чекає в самому серці ста­ровинного міста, за кілька кроків від елітарного променаду, в оточенні мальовни­чого парку. Звідси лише 15 хвилин їзди до Падуї та година — до Венеції. Готель є чудовою відправною точкою для відвідання славетних міст на півночі Італії.


«Abano Grand Hotel» відомий своїм без­доганним сервісом, найсучаснішим на ку­рорті спа-центром і просторими номерами з терасами та ванними кімнатами з ро­жевого мармуру. Вишукані сьюти на 110 квадратних метрів мають дві ванни, віталь­ню, персональну вбиральню та дві тераси з дивовижним краєвидом парку з тропічними рослинами, пальмами та оливами.
Неперевершеними є не лише рівень сер­вісу, а й програми оздоровлення. Спа-центр «Anti-Aging Thermal Spa» пропонує широ­кий вибір велнес-процедур, а також ексклю­зивні омолоджувальні комплекси «Lifestyle Anti-Aging», відновлювальні програми «Remise en Forme» і «Acqua Thermal Fit».


«Venezia Spa» — це нова частина термаль­ного спа-центру готелю, в якій представле­но різні лазневі традиції: арабський хамам, фінську сауну, римські лазні, кімнату холо­ду, а також сучасний фітнес-зал із тренаже­рами останнього покоління «Technogym».
Джерела в готелях GB — це гіпертермаль­на соле-бромо-йодиста вода. Саме її особ­ливий хімічний склад зумовлює розслаблю­вальний і знеболювальний вплив, відчутний уже після першого занурення. Цією водою наповнюються басейни і термальні ванни. Вона широко використовується в інгаляцій­ній терапії, входить до складу засобів екс­клюзивної косметичної лінії «Thermal Shine».


Відновлювати внутрішню гармонію до­помагають численні масажі — від аюрведич­них до гарячої стоун-терапії, ексклюзивні косметичні процедури та спа-догляди «GB» з використанням місцевої цілющої глини і термальних косметичних засобів, насиче­них біоактивними компонентами.
Отже, бренд GB фактично створив нові міжнародні стандарти терм, об’єднавши в од­ному просторі вишуканий стиль і комфорт, оздоровлення та концепцію «dolce vita».



www.gbhotelsabano.it