Врез: Українська столиця мінеральних вод Трускавець має перлину гостинності — «Mirotel Resort & Spa» та скарбницю здоров’я — «Мед Палас». 5–зірковий комфорт, бальнеолікування і велнес–насолоди!
Країна: Україна

Трускавець — гостинне містечко, яке розкинулося в передгір’ї Карпат, один із найкращих європейських центрів відпо­чинку та оздоровлення, найбільший бальнеологічний курорт Західної України, що славиться цілющими джерелами міне­ральних вод.
У самому центрі Трускавця, поруч із віковим екопарком «Ада­мівка», розташований лікувально-діагностичний реабі­літаційний центр «Мед-Палас», в інфраструктуру якого входить діагностич­ний центр, водолікарня, лабораторія та спа-центр. «Мед-Палас» спеціалізується на профілактиці та ліку­ванні захворювань сучас­ного світу: зайва вага, порушення обміну речовин, порушення сну, синдром хронічної втоми і харчова алергія, зниження потен­ції, цукровий діабет, хворо­би нирок, сечовивідних шляхів тощо.
Центр «Мед-Палас» пропонує не лише широкий спектр про­цедур апаратної фізіо-, гідро- та бальнеотерапії, а й можливість проведення близько 350 видів діагностики і запрошує до світу велнесу в спа-центрі.


Спа-центр тут — не просто набір приємних процедур, а цілі ри­туали, спрямовані на ревіталізацію, омолодження, підвищення тонусу організму, поліпшення стану шкіри, активізацію обмінних процесів у тілі. По­над 20 видів масажу, гідромасаж, грязеліку­вання, пілінги, манікюр і педикюр зі спеці­альними аромаоліями, різноманітні ванни, процедури для обличчя і тіла та багато іншого — усе для вашого задоволення.
Спа-центр надає широкий вибір сучас­них процедур естетичної медицини, а саме: плаз­моліфтинг, озоно- та мезотерапію, біо­­реві­талізацію, контурну пластику, мезонит­­ки, карбоксітерапію. Творять дива апаратна косметологія, б’юті-процедури для об­личчя і тіла, що протистоять кисневому і вітамін­ному голодуванню, зневодженню, допома­гають шкірі долати несприятливі чинники.
Кожен гість зможе відчути на собі всі переваги найсучасніших технологій щодо корекції фігури та лікування целюліту: тех­нології VITALASER і «Lumicell Wave 6», «Icoone».


Крім гами приємних відчуттів, усі ці про­цедури приносять користь нервовій та імун­ній системам, відновлюють функції внут­рішніх органів і організму в цілому, дарують заряд хорошого настрою та бадьорості.
У спа-центрі чекає спортивний басейн завдовжки 25 метрів, температура води в якому — 25–27°С, два басейни на 9 і 12 мет­рів, 4 ванни джакузі з температурою 27°С і 34°С, тренажерний зал і фітобар. До послуг гостей — цілий світ саун: інфрачерво­на, фінська з оздобленням із канадського кедра, римська парильня, російська лазня, хамам — будь-яка з них зніме втому, заспо­коїть і поліпшить сон.
Комфортне проживання гостям пропо­нує готель «Mirotel Resort & Spa»***** — заклад бездоганного сервісу, безмежного задоволення й абсолютного комфорту, де максимально враховано потреби та інте­реси кожного гостя. Тут 184 номери різних категорій, є ресторани, бари, дитячі ігрові кімнати і власний бювет із п’ятьма мінеральними водами.
Спа-ритуали і велнес-програми в поєд­нанні з п’ятизірковим відпочинком у «Mir­otel Resort & Spa» допоможуть вам отрима­ти заряд молодості й позитивної енергії!



www.mirotel.ua