Розташований у передгір’ї українських Карпат, серед краси та свіжості лісу, подалі від міської метушні, санаторний комплекс «Де­­ренівська Купіль» — ідеальний варіант для відновлення душі й тіла.
Високий рівень обслуговування підтверджено сертифікатом офіційної системи якості Європейської асоціації курортів (ESPA) — EuropeSpa. «Деренівська Купіль» — перший і наразі єдиний сана­торний комплекс в Україні, що отримав цю високу відзнаку. До слова, в основу сертифікатів EuropeSpa Med закладено 50 національних та міжнародних законів і стандартів. Вимоги для успіш­ної сертифікації високі: виконання не менше 80% всіх критеріїв, тому аудитори ретельно перевірили обслуговування, безпеку, гігієну та інфраструктуру курорту.


Одна з головних цінностей комплексу — вода, збагачена при­род­ним кремнієм. Наскрізною ниткою вона лягла в основу оздо­ровлен­ня, лікування, харчування й зміцнення організму в цілому. Вона оздоровлює опорно-руховий апарат, серцево-судинну, дихальну, нервову, ендокринну, репродуктивну системи. На тери­торії розташований бювет з усіма різновидами води, яка своїми якостями додає бадьорості й гарного самопочуття.
Починаючи із XVII століття, унікальні мікроелементи деренівсь­кої води та чисте гірське повітря протягом 400 років прославля­ли курорт на всю Європу. В сучасності, відродивши можливості «Деренівської Купелі», доповнивши їх передовими апаратними технологіями й надсучасними методиками, тут створили унікальний комплексний продукт, що впливає на відновлення, очищення, омолодження та оздоровлення організму людини.
Для оздоровлення та лікування фахівці оздоровчого комплексу «Ірис» розробили широкий спектр програм, спрямованих на відновлення та лікування опорно-рухового апарату, стабілізацію дисбалансу нервової системи, нормалізацію обміну речовин то­що. Поринути у світ релаксу та SPA можна й у «Срібних Термах». Комплекс поєднує у собі напіввідкритий термальний басейн, від­критий басейн із прісною водою, римську парну, руську лазню, фінську сауну, бальнеологічні й масажні кімнати, контрастну ванну для ніг, крижаний фонтан, тропічний душ та зону відпочинку з панорамами ботанічного саду.
До послуг гостей «Деренівської Купелі» 130 стильних сучасних номерів у готелі «Ірис» та 44 комфортабельних апартаменти в Апартамент-готелі. Незабаром розпочне приймати відвідува­чів 5-зірко­вий SPA-готель рівня Deluxe.


Новий погляд на гастрономічні традиції ви відкриєте для себе в ресторанах «Ірис» та «Саламандра». Тут в основу концептуаль­ності закладів закладено екологічний напрям та високу кухню з авторським поглядом професійних кухарів.
М’ясо вирощується у власному фермерському господарстві з використанням органічного корму та сухою витримкою протягом 20–25 діб. А форель — у гірській водоймі на натуральних кормах. Важливою складовою усіх страв є місцевий крафтовий продукт — екологіч­но чисті фрукти й овочі із садів Деренівки та вода, що видобува­ється безпосередньо на місці.
Особливої уваги заслуговують масштабні й мальовничі дендро­парк та парк скульптур «Деренівської Купелі». Понад 5 тисяч рос­лин, дерев, квітів, кущів з усього світу милують око від ранньої вес­ни до пізньої осені.
Аби доповнити та зробити ваш відпочинок насиченим, у «Дере­нівській Купелі» є все для дозвілля: розважальний центр «Ірис» із боулінгом, більярдом та караоке, хутір Деренівка з чанами, лазня­ми та альтанками, пасаж з баром, мистецькою галереєю імені Володимира Микити, салоном локальних арт-брендів та галереєю історії комплексу.
Розкішний відпочинок у «Деренівській Купелі» доповнить вашу скарбничку ідеальних спогадів.

* «Деренівська Купіль» — перший і наразі єдиний санаторний комплекс в Україні, що отримав сертифікат офіційної системи якості Європейської асоціації курортів (ESPA) — EUROPESPA.